Totalul afișărilor de pagină

joi, 13 ianuarie 2011

Raport 1 Scoala Nr. 2 Urziceni, Ialomita

SCOALA CU CLASELE I – VIII, „ION HELIADE RADULESCU”
URZICENI, IALOMITA


PROIECT EDUCATIV REGIONAL
„TOLERANŢĂ ZERO FAŢĂ DE VIOLENŢĂ!”

RAPORT DE ACTIVITATE 1
OCT. – DEC. 2010

De la inceputul anului scolar, in scoala noastra am desfasurat mai multe activitati de prevenire si combatere a violentei, dupa cum urmeaza:

1.In perioada octombrie – noiembrie, ore de dirigentie la toate clasele V – VIII pe tema „Violenta in scoala”, tinute de profesorul consilier.

2.Activitati de grup tinute in cadrul cabinetului pe tema violentei de catre profesorul consilier, la care au participat 12 elevi.

3.Pe 18 noiembrie a avut loc un lectorat cu parintii pe tema „Comunicarea nonviolenta”, activitate interactiva sustinuta de catre d-na inv. Aurelia Gheorghe.

4.Tot pe 18 noiembrie in cadrul scolii, la CDI, a avut loc o actiune a politiei in cadrul careia copiii au vazut un film documentar: „Abuzul asupra copiilor in cadrul familiei – exploatarea prin munca”. Actiunea a fost sustinuta de agent Florin Motrogan.

5.In saptamana 15 nov. – 5 dec., am organizat o expozitie de afise realizate de copii, in scoala si in parteneriat cu Biblioteca Municipala „Constantin Toiu”.

6.In saptamana 22 – 28 nov. – saptamana familiei, saptamana fara televizor, sub indemnul „Stop violentei TV”, a fost organizata o excursie la muzee din Bucuresti, cu clasele I A si I B, conduse de d-nele inv. Bogasievici Mariana si Capra Maria.

7.Pe parcursul lunii decembrie am desfasurat activitatea „Barometrul violentei”, in cadrul careia am aplicat un chestionar de evaluare a nivelului de violenţă verbală şi fizică din rândul elevilor. Am lucrat cu un lot de cercetare format din 90 de elevi, astfel: 33 de elevi de la clasele II – IV si 57 de elevi de la clasele V – VIII.
La aceasta actiune au contribuit toti invatatorii si dirigintii de la clasele respective.



Raport intocmit de coordonatorul local de proiect, profesor – consilier Cocioc Liliana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu